Eylül 21, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Samsung SmartThings Windows Uygulaması Yayınlandı

2 min read
Samsung SmartThings Windows Uygulaması Yayınlandı

Samsung SmartThings Windows Uygulaması Yayınlandı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yayınlamış olduğu SmartThings isimli mobil uygulama ile kullanıcılara uslu konut aletlerini ve SmartThings geçimli aygıtlarını tek bir uygulama üzerinden süratli ve kolay bir biçimde hakimiyet etme ihtimali sunuyor. Şu ana kadar sadece Android ve iOS aygıtlarda hizmet veren SmartThings, artık Windows’ta da kullanılabiliyor.

Microsoft ile Samsung arasındaki her gün azıcık daha genişleyen ortaklığın son mahsulü olarak karşımıza çıkan Windows için SmartThings, Microsoft Store üzerinden indirilip kullanılabiliyor. Ancak şu an için Windows uygulamasının mobil uygulamalar kadar fazla işlevselliğe sahip olduğunu söylemek çok da olası değil.

Samsung SmartThings

Samsung, Windows için SmartThings uygulamasının gelecekte ne denli geliştirileceği hakkında bir açıklamada bulunmadı. Ancak kendi sınamalarımızda Windows için SmartThings uygulamasının Samsung TV’ye zaferli bir biçimde bağlandığını ancak TV hakimiyetleri sunmadığını söyleyebiliriz.

Şayet siz de Samsung SmartThings uygulamasının maharetlerini keşfetmek isterseniz buraya tıklayarak Play Store üzerinden Android, buraya tıklayarak Apple Store üzerinden iOS ve buraya tıklayarak da Microsoft Store üzerinden yeni Windows uygulamasını indirebilirsiniz.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/samsung-smartthings-windows-uygulamasi-yayinlandi-h109702.html

Bir yanıt yazın