Eylül 22, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Kadınlara Yönelik Müzik Programı Beats By Girlz, Haziran Ayında Türkiye’deki Aktivitelerine Başlıyor

2 min read
Kadınlara Yönelik Müzik Programı Beats By Girlz, Haziran Ayında Türkiye'deki Aktivitelerine Başlıyor

Kadınlara Yönelik Müzik Programı Beats By Girlz, Haziran Ayında Türkiye'deki Aktivitelerine Başlıyor

Bayanlara müteveccih kurulan bir müzik programı olan Beats By Girlz, haziran ayında Türkiye’de etkinliklerine başlayacak. Bestekar, DJ ya da prodüktör olmak isteyen bayanların hayallerini hakikatleştirmesine destekçi olan Beats By Girlz, 10 Haziran‘da tertip edilecek bir organizasyon ile Türkiye’deki faaliyetlerine başlamış olacak. İnternet üzerinden tertip edilecek faallikte, sürpriz adlar yer alacak.

Beats By Girlz Türkiye, bayanlarımıza sadece hayallerini reelleştirme mevzusunda değil, bu mevzuda rehber olma mevzusunda da destekçi olacak. Bu bağlamda bayanların sadece müzik üretmesine değil, bu müziğin pazarlanmasına da destekçi olunmuş olunacak. 

Beats By Girlz Türkiye Atölye müracaatları 24 Mayıs’ta başlıyor

Beats By Girlz Türkiye

Beats By Girlz tarafından yapılan açıklamalara göre Beats By Girlz Türkiye, haziran ayının sonunda bazı atölye aktiflikleri asıllaştıracak. Bu aktifliklere dahil olmak isteyen müzik tutkunu bayanlar, 24 Mayıs‘ta Beats By Girlz Türkiye’nin internet sitesi üzerinden müracaat yapabilecekler. Mevzubahisini internet sitesine, buradaki iletişim aracılığıyla erişebilirsiniz.

Bu arada, Beats By Girlz Türkiye’nin haziran sonunda tertip edeceği atölyelerin çok ehemmiyetli olduğunu söylemek gerekiyor. Zira bu faallikler kapsamında katılımcılara, temel müzik eğitiminden ileri seviyede müzik prodüksiyonlarına kadar eğitimler verilecek. Bu eğitimler, müzisyen olma hayali kuran bayanlarımızın bu sektörde profesyonel olmalarını sağlayacak.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/beats-by-girlz-haziran-turkiye-aktivitelerine-basliyor-h109697.html

Bir yanıt yazın