Eylül 22, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Artık Sona Erecek Lucifer’ın Son Bölümlerinde Bizi Neler Bekliyor?

4 min read
Artık Sona Erecek Lucifer'ın Son Bölümlerinde Bizi Neler Bekliyor?

Artık Sona Erecek Lucifer'ın Son Bölümlerinde Bizi Neler Bekliyor?

Netflix’in sevilen dizisi Lucifer’ın 5. sezon ikinci kısmı için geri sayım başladı. Dizi, Mayıs ayında sezonun son 8 kısmı ile izleyici karşısına çıkmayı bekliyor. Beşinci sezonun çekimleri ve post prodüksiyonu çoktan bitirilen Lucifer, halihazırda son olması kararlaştırılan 6. sezon için çekim aşamasında.

En son yayınlanan kısımdan dahi gelecek sezon kısımlarının bol aksiyonlu geçeceği anlaşılan Lucifer, o raddeden sonra işlerin nereye varacağı ve neler asıllaşacağı hakkında sorular sorduruyor.

Neden dizinin sadece 5. sezonun ilk yarısı yayınlandı?

Lucifer oyuncu kadrosu

Aşinayı üzere Lucifer dizisinin 5. sezonu birinci kısım ve ikinci kısım olmak üzere ikiye ufalamıştı. Bunun sebebi, Koronavirüs salgınının öteki dizi ve film çekimlerini etkilediği gibi Lucifer dizisinin çekimlerini de etkilemesi suratındandı. Neyse ki, kısımların çoğunun çekimleri ve post prodüksiyonu zamanında yetiştiği için Netflix, tüm 5. sezonu ertelemek yerine ikiye dağılarak yayınladı.

Lucifer 5. sezon 2. kısım ne zaman Netflix’te yayınlanacak?

Syosunun suratından gecikmeli olarak Eylül ayında çekilmeye başlayan Lucifer 5. sezon 2. kısım, kısa bir süre sonra yanaşan altıncı ve son olduğu kararlaştırılan sezonun çekimleri başlamadan evvel bitirildi. Lucifer’ın resmi Twitter hesabından paylaşılan resim, 8 kısımdan oluşacak 5. sezon 2. kısımın 28 Mayıs 2021 tarihi itibariyle Netflix’te yayınlanacağını kesinleştirdi.

Resmi Twitter hesabından paylaşılan parolalı ipucu:

Haberin bu kısmını şayet henüz Lucifer dizisini izlemediyseniz ya da 5. sezonun 1. kısmını izlemediyseniz spoiler yememek ismine okumamanızı tavsiye ediyoruz. Aşinayı üzere 5. sezon 1. kısımın son kısmında Lucifer ve Amenadiel’in Maze ve Lucifer’in ikiz kardeşi Michael’a karşı kavga ettiği epik bir ikili karşılaşmayla sona ermişti. Bu tartışma, nihayetinde ofis binasına ışıkların girmesi ve Yaradan’nın merdivenlerin tepesinde belirip onların tartışma etmelerini sevmediğini söylemesiyle de sonlanmıştı.

23 Kasım’da Lucifer resmi Twitter hesabı 5. sezondan neler bekleyebileceğimize dair parolalı bir ipucu verdi: “Get ready for ***’s extended stay on *****”. Hayranların büyük bir çoğunluğu bu parolalı mesajın “Get ready for God’s extended stay on Earth” başka bir deyişle “Yaradan’nın Dünya’da uzun süre kalmasına hazır olun” olduğu fikrini öne sürdü. Böylece Yaradan’yı uzun bir süre daha ekran karşısında göreceğimiz kesinleşti.

Lucifer’ın ana oyuncu kadrosu ve misafir oyuncular:

Tekerrürden spoiler uyarısı vererek başlayalım. Ana oyuncu kadrosunda rastgele bir farklılığa gidilmedi, ilk kısımdaki Lucifer oyuncuları aynı kaldı. İzleyicilerin bu vaziyetinden memnun kalıp kalmayacağı muhakkak olmasa da en son 4. sezonda gördüğümüz Konuta kişiliğini canlandıran Inbar Lavi, 2. kısımda diziye tekerrür dönüyor.

Misafir oyuncu konusuna ise kadroya birkaç isim daha dahil edildi. Misal vermek gerekirse, sekizinci kısmın hemen sonunda diziye dahil olan Yaradan rolünü canlandıran Dennis Haysbert’ün 5. sezon 2. kısımda yer alacağı kesinleşti. Chloe’nin can veren babası John Decker’ı canlandıran Chris Payne Gilbert haricinde Catherine Dent, Scott Porter, Mark Adair-Rios ve Jenny Tran’ın da kadroda yer alması bekleniyor.

5. sezonu yanaşan Lucifer’ın yeni sezonunda izleyiciyi neler bekliyor?

Lucifer dizisinin yazarı ve yapımcısı Joe Henderson, geçtiğimiz günlerde 2. kısmın Lucifer’in şimdiye kadarki en duygusal sezonu olacağını ve bu duygusallığın büyük bir kısmının yeni toplanan aile devingeninden kaynaklanacağını belirtti: “5. sezon 2. kısımda keşfedeceğimiz şeylerin çoğu, aile ilişkisi ve bunun duygusal doğrultuları”.

Ayrıca Henderson, “Bir çiftin beraber olması, manilerin olmayacağı anlamına gelmez” diyerek Lucifer ve Chloe arasında birtakım güçlükler yaşanacağını ve bu yaşanılan güçlüklerin romantizmi daha çok hak etmiş hissettireceğini diye ilave etti.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/lucifer-son-bolumlerinde-bizi-neler-bekliyor-h109433.html

Bir yanıt yazın