Eylül 21, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Exxen’den Bayram Hediyesi: Ramazan Bayramı Boyunca Ücretsiz İzlenebilecek

2 min read
Exxen'den Bayram Hediyesi: Ramazan Bayramı Boyunca Ücretsiz İzlenebilecek

Exxen'den Bayram Hediyesi: Ramazan Bayramı Boyunca Ücretsiz İzlenebilecek

Acun Ilıcalı’nın 2021’in başından beri hizmet vermekte olan Exxen, bayram haftasına özel olarak fiyatsız hale getirildi. Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalara göre internet ulaşımı olan herkes, Exxen’i bayram haftası süresince fiyatsız olarak kullanabilecek. Exxen’in bayram kampanyası, 12-13-14 ve 15 Mayıs günlerini içerecek.

Exxen’in bayram kampanyası, tüm içeriklere fiyatsız olarak ulaşılmasını sağlıyor. Böylece kullanıcılar, 2020 senesine damga vuran Hasan Can Kaya’nın “Konuşanlar” adlı talk show programı başta olmak üzere platform için oluşturulan onlarca içeriğe fiyatsız olarak erişebilecekler. Peki harcayıcılar, Exxen’in bayram kampanyasına nasıl dahil olabilecekler?

Exxen’in hafta süresince devam edecek kampanyasına dahil olmak için yapmanız gerekenler

Exxen

Şayet sizler de Exxen’in bayram haftası süresince devam edecek olan fiyatsız içerik kampanyasından yararlanmak isterseniz, yapmanız gereken şeyler oldukça kolay.

Öncelikle burada bulunan irtibatı kullanarak Exxen’in internet sitesine erişin. Platformun ana sayfasında yer alan kampanya kısmında, koliciklerle belirtilmiş olan yerlere ad soy ad ve e-posta adres bilgilerinizi girin. “Bayram Sürprizinden Faydalan” butonuna tıklayın. Açılan sayfada “BAYRAMDAEXXEN” kodunu kullanarak azalık operasyonunuzu bitirin. 

İşte bu adımları takip ederek, Exxen’i hafta süresince fiyatsız olarak kullanabilirsiniz. Süreç sona erdikten sonra sıradan maliyetlendirme vaziyetinin devam edeceğini belirtelim.

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/exxen-bayram-haftasinda-ucretsiz-oldu-h109773.html

Bir yanıt yazın