Eylül 19, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Kadrosuyla Çok Konuşulacak The Hitman’s Wife’s Bodyguard’dan Yeni Fragman Geldi

2 min read
Kadrosuyla Çok Konuşulacak The Hitman's Wife's Bodyguard'dan Yeni Fragman Geldi

Kadrosuyla Çok Konuşulacak The Hitman's Wife's Bodyguard'dan Yeni Fragman Geldi

Sinemaseverler, 2017 senesinde “The Hitman’s Bodyguard” isimli bir aksiyon filmi ile tanışmışlardı. Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, ve Salma Hayek gibi üst düzey oyuncuların yer aldığı bu filmde, ifade vermeye götürülen Darius Kincaid isimli kararlı bir tetikçinin korunmasını izlemiştik. Aynı takım, bir süredir The Hitman’s Bodyguard’ın devamı kalitesinde olan The Hitman’s Wife’s Bodyguard isimli bir film üzerinde çalışıyor. Yeniden başrolde göreceğimiz Ryan Reynolds ise bugün paylaştığı bir tweet ile filmin yeni fragmanını paylaştı.

Devam filminin isminin değişmiş olması, filmin konusunun az da olsa kaymış olmasından kaynaklanıyor. Öyle ki ilk filmde, vakalar tamamen tetikçinin korunmasına odaklanıyordu. Ancak ikinci film tetikçiden ziyade Sonia Kincaid’e, başka bir deyişle tetikçinin eşine odaklanıyor. Reynolds, bu kere de Salma Hayek tarafından canlandırılan bayanı gözetmeye çalışacak. Ancak tıpkı ilk filmde olduğu gibi ikinci filmde de işlerin hiç kolay olmayacağını sarihçe söyleyebiliriz.

The Hitman’s Wife’s Bodyguard, 16 Haziran’da yayınlanacak

The Hitman's Wife's Bodyguard

The Hitman’s Wife’s Bodyguard, tıpkı serinin ilk filmi gibi sadece aksiyon odaklı olmayacak. Seyirciler, bu filmi izlerken aksiyon ile komedinin harmanlanmasını izleyecekler. Ayrıca, Patrick Hughes tarafından idarenen film sadece başrolleri ile değil, Morgan Freeman ve Antonio Banderas gibi dünyaca ünlü oyuncuların bulunacağı öbür şahsiyetlerle de sinema tutkunlarını etkileyecek gibi görünüyor.

Aslına bakacak olursak The Hitman’s Wife’s Bodyguard, çoktan sinemaseverlerle buluşacaktı. Ancak koronavirüs pandemisi, geçtiğimiz sene yayınlanması tasarlanan her filmi etkilediği gibi The Hitman’s Wife’s Bodyguard’ın da ertelenmesine yol açtı. Film, daha evvel yapılan açıklamalara göre 2020 Ağustos ayında vizyona girecekti. Ancak pandemi, filmin çıkış tarihini neredeyse 1 sene geciktirdi. Yapılan son açıklamalara göre The Hitman’s Wife’s Bodyguard, 16 Haziran’da vizyona girecek.

İşte The Hitman’s Wife’s Bodyguard’ın en yeni fragmanı

Kaynak: www.webtekno.com
URL: https://www.webtekno.com/the-hitmans-wife-s-bodyguard-fragman-h109841.html

Bir yanıt yazın