Eylül 20, 2024

Son Dakika Haberleri – Güncel Haberler

Gündemdeki haberler, güncel haberler, magazin, spor ve ekonomideki gelişmeler, yerel ve dünya haberleri Ulkugundem.com'da.

Süleyman Soylu’dan Sedat Peker’e yanıt

2 min read
Süleyman Soylu'dan Sedat Peker'e yanıt

Süleyman Soylu'dan Sedat Peker'e yanıt

MedyaRadar’ın haberine göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, organize kabahat teşkilatı lideri Sedat Peker’in kendisine müteveccih iddiaları sonrası yaptığı açıklamada, “Üzerime düşeni alıyor ve yüzleşiyorum. İstanbul ve Bursa duruşmalarında iki dosyan var. İstanbul’daki dosyanın başlangıcını öğrenmiyorum. Ancak dosyanın yine hareketlenmesi ve işleme dönmesinde bizatihi katkım var. Bursa’daki dosya ise bir şahsın bireyime şikayeti ile baştan sona benim takibim. Yaşamının bir noktasında benimle temasın var ve bu kanıtlanırsa Aziz ulusumuzun gözü önünde idam dahil her türlü cezaya, aşağılanmaya razıyım” ifadesini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisine müteveccih harekâtlar sonrası sürüklediği videoların dördüncüsünde “Süleyman Soylu, sen ‘Sedat Peker’e dosya hazırlıyorlar, riskli bir gidişat olursa haber vereceğim’ demedin mi; koruma polisimi sen vermedin mi? Pak Süleyman’ın istifa vakayı var ya, dün robot hesaplardan tweetler hazırlandı!” iddialarında bulunan Peker’e cevap vererek, “Müptezel işlem personeline sesleniyorum: İddianı, kötüleni, her şeyin sarihe çıkması için yargıya taşıyorum. Ben haka teslimim. İşlem faresi gibi kaçma, ülkene gel haka teslim ol” dedi.

Kaynak: www.sacitaslan.com
URL: https://www.sacitaslan.com/suleyman-soyludan-sedat-pekere-yanit-haberi-532607

Bir yanıt yazın